Κάνε LIKE, έλα στη παρέα του SPORTRAITO και δες όλα τα άρθρα μας !

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε το νέο ταλέντο που ανακάλυψε η Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Αρκετοί πατέρες βλέπουν στο πρόσωπο του παιδιού τους τον νέο Μέσι, τον επόμενο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον νέο Ράιν Γκιγκς. Κάτι θα έχουν δει και για να μπορέσουν να τον προωθήσουν, ανεβάζουν βιντεάκια με τα κατορθώματά του.

  Πόσες φορές όμως αυτά τα παιδάκια έχουν κάνει καριέρα; Όχι πολλές είναι η αλήθεια. Ο Λουίς Ενρίκε ντος Σάντος ή αλλιώς «Πέτι» είναι ένα 13χρονο παιδί από τη Βραζιλία, το οποίο φαίνεται πως κατέχει το τόπι. Ο πατέρας του το είδε αυτό και ανέβασε χρησιμοποίησε το YouTube ελπίζοντας ότι κάποιες ομάδες θα τον προσέξουν. Και τον πρόσεξαν είναι η αλήθεια. Η Ρεάλ Μπέτις και η Σεβίλλη τον προσκάλεσαν να δοκιμασθεί μαζί τους, εντυπωσιάστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να τα βρουν στα οικονομικά με την οικογένεια του παιδιού. 


 «Επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο λυπημένοι και τότε δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μας είπαν ότι ήξεραν ότι ήμασταν στην Ισπανία και ότι ο Πέτι είναι φαινόμενο. Μας ζήτησαν να πάμε στη Μαδρίτη για να δοκιμάσουν το παιδί» αποκάλυψε ο περιχαρής και περήφανος πατέρας. 


 Τι εντυπώσεις αποκόμισε το παιδί από την πλευρά του; «Προπονήθηκα καλά. Τα παιδιά εδώ είναι γρήγορα, έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Σχετικά με τη γλώσσα είναι δύσκολα, αλλά καταλαβαίνω κάποια πράγματα» είπε ο μικρός Πέτι… 
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πορτραίτα Εφημερίδων